Fhm damer nakne norske menn

fhm damer nakne norske menn

Vi skal selge blader, sier Thomas Strzelecki, redaktør i FHM. Men det hadde kanskje blitt litt rart, innrømmer han. – Marion Nakne damer selger modeller ned catwalken, mens vi er opptatt av å ha sunne, norske jenter. Nei, jeg er ikke det. Og hadde jeg vært det, hadde jeg ikke skrytt av det heller. Vet du hvem som leser FHM? Gamle menn med viagra i lomma. Å ha nakne damer på forsiden er ikke noe bare Playboy og dets like som Mann og FHM gjør nettopp noe slikt for å få lesertallene litt opp. fhm damer nakne norske menn

Fhm damer nakne norske menn - Fredrikstad erotikk

Klassekampen benytter informasjons­kapsler cookies så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Ansvarlig redaktør: Gunnar Stavrum. Den nye profilen falt også i smak hos annonsørene: Juninummeret av Mann inneholder rundt 20 helsider annonser, mens juniutgaven av FHM med en lettkledd Paradise Hotel-Ann Marielle på forsida har fem annonsesider.

Videos

57 nakne mennesker trosset høstkulda i berg-og-dalbane Vi skal selge blader, sier Thomas Strzelecki, redaktør i FHM. Men det hadde kanskje blitt litt rart, innrømmer han. – Marion Nakne damer selger modeller ned catwalken, mens vi er opptatt av å ha sunne, norske jenter. De nye mannebladene «Max» for menn og FHM kan få det tøft. vil bruke bladpenger til bilder av flere nakne damer, raske biler og dingser for menn. og tilfredsstiller det norske markedets behov for kulørte manneblader. Mens Mann har hatt suksess med menn på forsiden, må pupper-og-lår-bladet FHM legge ned. Et tegn på at den norske mannen er i endring.

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 2